Anda di sini

Inisiatif 'WHY PAY?' MYTV sedia akses televisyen dan radio percuma

Advertisement
Abdul Aziz diiringi Ketua Pegawai Eksekutif Altel Holdings Richard Kitts dan Azlina merasmikan kempen MYTV WHY PAY?.
Abdul Aziz diiringi Ketua Pegawai Eksekutif Altel Holdings Richard Kitts dan Azlina merasmikan kempen MYTV WHY PAY?.

KUALA LUMPUR: MYTV Broadcasting Sdn Bhd (MYTV) baru-baru ini telah melancarkan kempen "WHY PAY?" dengan tujuan mempromosikan akses meluas kepada siaran televisyen dan radio percuma di seluruh negara. 

Pelancaran rasmi inisiatif yang luar biasa ini telah diraikan dengan penuh keterujaan yang hebat pada acara MYFESTIVA, acara ekstravaganza besar yang dianjurkan dengan teliti oleh MYTV di Aeon Mall Shah Alam, Selangor. 

Kempen WHY PAY? merupakan usaha penting MYTV yang mempunyai objektif untuk memberikan akses tanpa halangan kepada rakyat Malaysia ke siaran televisyen dan radio percuma. 

MYTV bertekad dalam komitmennya untuk menjamin bahawa individu boleh menikmati hiburan tanpa had, kerana mereka dilengkapi dengan pelbagai rangkaian televisyen dan radio tanpa menanggung sebarang perbelanjaan atau diwajibkan untuk membuat pembayaran berulang atau tertakluk kepada kontrak yang ketat.

Ketua Pegawai Operasi MYTV Broadcasting Sdn Bhd Azlina Mohd Yusof menyatakan dedikasi syarikat yang tidak berbelah bahagi untuk memastikan rakyat Malaysia mempunyai akses mudah kepada pelbagai kandungan yang menarik. 

Abdul Aziz, Pegawai Eksekutif Altel Holdings Richard Kitts dan Azlina merakam kenangan bersama kakitangan dan maskot MYTV.
Abdul Aziz, Pegawai Eksekutif Altel Holdings Richard Kitts dan Azlina merakam kenangan bersama kakitangan dan maskot MYTV.

MYTV komited menyediakan 17 saluran televisyen tempatan dan 14 siaran radio percuma tempatan kepada penggunanya, semuanya tanpa bil yang rumit atau komitmen bulanan. 

Tambahan pula, platform penstriman revolusioner MYTV yang dikenali sebagai Anywhere, memberikan pengguna kebebasan untuk menikmati bukan sahaja siaran TV dan radio percuma tetapi juga pilihan luas filem yang menawan dan kandungan yang menarik daripada penyiar tempatan dan antarabangsa. 

Azlina menekankan nilai luar biasa yang ditawarkan MYTV iaitu semua perkhidmatan ini tersedia kepada pengguna secara percuma sepenuhnya. Selain itu, beliau menyerlahkan bagaimana platform MYTV membuka jalan kepada banyak peluang dalam industri kandungan kreatif serta menyediakan platform untuk penyampaian produksi video dan aplikasi digital berkualiti tinggi.

Sementara itu, acara MYFESTIVA telah berlangsung di Aeon Mall Shah Alam pada 16 dan 17 September lepas. Ia menjanjikan pengalaman yang luar biasa untuk kedua-dua peserta dan pengunjung kerana mereka menyelami "MYTV World" yang menawan. 

Sepanjang dua hari yang mendebarkan, para hadirin dihidangkan dengan pelbagai aktiviti yang pasti membuatkan mereka terpesona. Acara ini berfungsi sebagai platform khas, bertujuan untuk mempamerkan bakat luar biasa pencipta kandungan tempatan yang akan mempunyai peluang unik untuk mempersembahkan karya mereka kepada khalayak yang bersemangat dan menerima. 

Sebagai tambahan, MYTV telah bermurah hati memberikan dekoder percuma kepada semua peserta, memastikan mereka dapat terus meneroka dan menikmati dunia MYTV yang menarik selepas acara itu berakhir.

Turut hadir Penasihat Khas kepada Yayasan Al-Bukhary Datuk Seri Abdul Aziz Shahar.

Advertisement