Anda di sini

Pengering Rambut Panasonic nanoeEH-NA98 tampil dengan warna navy baharu bergaya

Advertisement
LG telah menggunakan serbuk kaca antimikrobnya dalam beberapa barisan peralatan rumah yang berbeza, termasuk peti sejuk, mesin basuh dan pendingin hawa sejak 2022.
MESRA PENGGUNA: (dari kiri) Liew Choon Wah, Pengarah Bersekutu, Jualan Produk Pengguna, Panasonic Malaysia, Tomokazu Yamamoto, Pengarah, Bahagian Barangan Perkakas Rumah, Panasonic Malaysia dan Chew Keng Heng, Pengurus Besar, Jabatan E-dagang, Panasonic Malaysia pada majlis Panasonic's Revelation of the Great Hair Solution.

Oleh Yovinka Devi

KUALA LUMPUR: Panasonic memperkenalkan warna baharu bagi Pengering Rambut nanoeEH-NA98 yang menawarkan penjagaan menyeluruh terhadap rambut, kulit kepala dan juga kulit. Menjejaki sejarah pembangunan pengering rambutnya lebih 80 tahun, Panasonic telah mencapai tahap selesa pengering rambut, menilai sejumlah besar data mengenai semua jenis rambut dan penggunaannya, sejak syarikat itu membangunkan pengering rambut pertamanya pada tahun 1937. 

Pada majlis Panasonic's Revelation of the Great Hair Solution di GMBB pada Selasa (23 Mei), personaliti terkenal sosial media dari pelbagai latar belakang berkongsi testimoni mereka menggunakan produk Panasonic tersebut.

nanoe ultra-halus unik Panasonic mengandungi kira-kira 1,000 kali ganda kelembapan ion. Teknologi nanoe ini meresap ke dalam rambut dan melaraskan keseimbangan air, menjadikan rambut berkilat dan licin. Ia juga mampu menangani elektrik statik untuk mengawal rambut kusut, menjadikannya mudah diurus. Pada masa yang sama, nanoe melembapkan kulit kepala untuk memastikan ia sihat serta mencegah kekeringan yang menyebabkan kerosakan pada rambut.

Apa yang menjadikan EH-NA98 istimewa ialah ia membekalkan ion Mineral Berganda (Double Mineral) sebagai tambahan kepada nanoe. Dengan sinergi yang luar biasa, nanoe dan Double Mineral mengetatkan kutikula dengan kuat dan menghasilkan rambut yang cantik dan tahan rosak. Dengan meningkatkan kelekatan kutikula, ia mengurangkan kerosakan geseran daripada menyikat serta kerosakan daripada rangsangan luar seperti sinaran ultra ungu.

Pelbagai mod di bawah pengering rambut ini ialah mod penjagaan kulit, mod alternatif panas atau sejuk dan mod kawalan suhu pintar.

Selain cara udara ditiup, isipadu udara, suhu udara dan tekanan udara, semuanya adalah penting.
Pengering rambut nanoe Panasonic mencapai keseimbangan terbaik antara empat elemen ini untuk membolehkan pengguna mengeringkan rambut dengan cepat, lembut dan cantik.

Ciri mesra pengguna lain produk ini termasuk penapis mudah dibersihkan, suis gelongsor dan pemegang boleh lipat.

Seperti diketahui umum, nanoe Pengering Rambut EH-NA98 merupakan pengering rambut premium teratas yang merealisasikan penjagaan menyeluruh rambut, kulit kepala dan kulit muka, di samping fungsi utamanya sebagai pengering rambut.

Advertisement