Anda di sini

GINTELL DéSpace U.F.O.-X, kerusi urut paling ‘humanised’

Advertisement
GINTELL melancarkan produk terbaharu GINTELL DéSpace U.F.O.-X, kerusi urut paling ‘humanised’.
GINTELL melancarkan produk terbaharu GINTELL DéSpace U.F.O.-X, kerusi urut paling ‘humanised’.

KUCHING: GINTELL memperkenalkan produk terbaharunya iaitu GINTELL DéSpace U.F.O.-X, kerusi urut yang paling ‘humanised’ di pasaran pada hari ini.

Menurut kenyataan medianya, produk baharu ini dipenuhi dengan teknologi inovasi dan mempunyai 12 Sensor AI dipasang di seluruh kerusi urut yang dapat mengukur dan menghafal struktur struktur saraf tunjang bagi sesiapa yang duduk di dalamnya.

GINTELL DéSpace U.F.O.-X mempunyai 25 peratus lebih banyak unjuran dengan maksimum bola urutan 6D dan mempunyai jangkauan 18 peratus pada gerakan urutan leher dan bahu.

Didatangkan dengan 10 teknik urutan, produk baharu GINTELL ini mempunyai fungsi hafalan untuk meletakkan program urutan kegemaran anda apabila anda duduk.

Ia juga mempunyai program bantuan X-Royalestress yang memberi tumpuan kepada kepala, leher dan bahu, melegakan tekanan, sakit bahu, kekakuan leher dan sakit kepala sambil secara aktif mengurangkan tekanan darah dan paras kolesterol.

Dengan peregangan buku lali terbina di dalam kerusi urut ini, kecederaan masa hadapan dan fatigues otot akan dicegah sambil meningkatkan mobiliti dan fleksibiliti bersama anda.

Teknik regangan sangat penting dalam kehidupan seharian yang mana produk ini memiliki program 230˚Japanese Stretch dan Terapi Haba termasuk memfokuskan pada pinggang, belakang dan sendi badan yang lebih rendah.

Bersama-sama program Thai Stretch dan X-Twist, ini akan menghalang kaki bengkuk, kaki berbentuk O dan berbentuk kaki X sambil meningkatkan pergerakan sendi dan mencegah kyphosis.

Penjajaran badan anda akan diperbetulkan, diperbaiki dan seterusnya ia akan meningkatkan sistem imun tubuh, mencegah arthritis, apa-apa jenis sakit punggung bawah dan detoksifikasi badan.

GINTELL DéSpace U.F.O.-X juga dilengkapi dengan penjagaan lumbar dalam program yang disebut Rest N Go.

Memfokuskan pada pinggang, punggung dan paha, ia dapat meningkatkan sistem penghadaman badan, menurunkan kadar kanser prostat dengan menghilangkan pembentukan cairan prostat sehingga memberi lebih banyak tenaga dan tidur lebih baik sepanjang malam.

Kesimpulannya, pelanggan akan mempunyai mood yang lebih baik dan kurang peluang serangan kegelisahan.

Untuk mengatasinya, Urutan kaki GINTELL DéSpace UFO-X360˚ digelar Ai-AIR menguatkan tulang kering dan betis dengan melegakan kekejangan otot, melembutkan betis dan mempercepatkan peredaran darah di bahagian bawah.

Memasuki ion negatif ketika melayari 23 program kesihatan, anda akan dimanjakan seumur hidup kerana ia mengurut tulang belakang dengan XV-Track sepanjang 137cm.

Pengasas GINTELL, Datuk Goh Cheh Yak berkata: “Dengan hadiah kasih sayang dan kesihatan, ibu bapa anda tidak akan meminta apa-apa lagi kerana kehidupan yang panjang dan makmur hampir dijamin”.

Justeru, pada musim perayaan ini, GINTELL Malaysia ingin semua orang meletakkan kesihatan, kasih sayang dan kehidupan mereka terlebih dahulu.

Dalam pada itu, GINTELL juga menawarkan promosi ‘Beli-1-Percuma-1’ untuk produknya dalam kempen ‘Hadiah Cinta’.  

Antaranya seperti bola urutan ‘Moon Hand’ Gintell DéSpace Star, 4D Reflex Spa dan Teknologi XV-Track mampu memberi 20 peratus lebih banyak protrusi dan liputan badan sebanyak 48 peratus daripada kerusi urut biasa.

Pelanggan akan dapat mengurut leher, bahu, pinggang, lutut, punggung dengan lebih intensif dan berkesan.

Bagi Treadmill Cyber TREKFITuristic pula, ia dilengkapi dengan Teknologi i-Treker yang pertama dengan mengira setiap langkah yang diambil dengan tepat dan berkesan di mana sistem kusyen pintar Perlindungan ICS dapat mengurangkan tekanan pada kaki dan sendi.

Dengan RM9,988 atau hanya RM277.44 sebulan, orang ramai atau pelanggan boleh membawa pulang DéSpace Star yang baru dinaik taraf, ditambah dengan Treadmill Cyber TREKFITuristic dan ia hanya terhad untuk 300 unit.

Pada masa sama, bersempena dengan sambutan Hari Ibu Bapa, anda berpeluang memenangi sebuah kereta impian.

Dengan hanya menghantar mesej ‘Gift of Love’ selepas membelanjakan sekitar RM5,000, anda berpeluang untuk memenangi kereta Nissan Serena 2.0L S-Hybrid Stail Highway Star bernilai RM143,888.