Anda di sini

DéSpace Moon hadiah terbaik untuk ibu sempena Hari Ibu

 

KUCHING: GINTELL kini mempromosikan kerusi urut DéSpace Moon sebagai salah satu pilihan hadiah terbaik untuk ibu anda sempena Hari Ibu.

Ciri-ciri yang terdapat pada GINTELL DéSpace Moon ialah ia dilengkapi dengan Moon-hand Roller Ball di mana bola roller ini mempunyai panjang lebih dua sentimeter (cm) daripada bola urut biasa.

Ia memberikan 20 peratus lebih protrusi dan masuk ke dalam bidang seperti leher, bahu, pinggang dan punggung untuk memberikan urutan yang lebih intensif dan menyenangkan.

Antara ciri-ciri lain ialah 210° Moon-Stretch yang mana mod urut ini akan meregangkan seluruh badan, kaki dan bahu manakala kerusi urut memberi urutan yang menyegarkan dan mod ini juga akan menguatkan keseluruhan otot serta tendon badan.

Dengan urutan yang luas dan intensif, ibu anda pasti akan tidur dengan baik. Mengapa tunggu jika anda boleh manjakan ibu anda sekarang?

Jika sesi urut anda dapat melegakan rasa sakit ibu anda, maka DéSpace Moon pasti akan membawakan kesihatannya ke tahap baharu.

Bersempena dengan Hari Ibu, GINTELL menawarkan promosi kerusi urut bermula dari RM6,988 dan tertakluk kepada terma dan syarat.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk GINTELL, kunjungi mana-mana cawangan GINTELL di seluruh negara.

Selain itu, orang ramai juga boleh menghubungi talian khidmat pelanggan di 1800-88-6332 atau layari Facebook - Gintell Malaysia, WeChat – GINTELL MALAYSIA atau laman web rasmi GINTELL di www.gintell.com.