Anda di sini

KTS Trading Sdn Bhd tawar Shell Rimula pada harga menarik

Advertisement
 Yong (kanan) dan Kevin (dua kanan) serta yang lain merakam kenangan bersama sempena Promosi Global Shell Rimula yang berlangsung sehari di Sibu semalam.
PROMOSI: Yong (kanan) dan Kevin (dua kanan) serta yang lain merakam kenangan bersama sempena Promosi Global Shell Rimula yang berlangsung sehari di Sibu semalam.

SIBU: KTS Trading Sdn Bhd Cawangan Sibu menawarkan harga menarik bagi produk minyak pelincir Shell Rimula sempena Promosi Global Shell Rimula berlangsung di peka-rangan premis KTS di Jalan Maju semalam.

Selain mendapatkan harga promosi, pelanggan setia minyak pelincir Shell turut berpeluang menyertai per-aduan yang membolehkan pemenangnya memenangi hadiah percutian ke Shanghai, China.

Menjadi salah satu peng-edar utama Shell di Sarawak, KTS Trading Sdn Bhd telah mengedarkan minyak pelin-cir Shell sejak 48 tahun yang lalu.

Shell merupakan pembekal minyak pelincir terbesar dun-ia untuk 10 tahun berturut-turut, malah keberadaannya di Malaysia telah mencecah 126 tahun.

Sibu lokasi terakhir tahun ini, dimulakan di Kuching pada 19 hingga 21 Mei lalu, diikuti di Miri pada 10 Jun dan lokasi ketiga di Bintulu pada 17 Jun.

Melalui promosi semalam, Shell memperkenalkan dua minyak enjin diesel bagi penggunaan berat baharu dinaik taraf iaitu Rimula R5 LE 10W/40 (Separa Sintetik) dan Rimula R6 LM 10W/40 (Sintetik Penuh) berdasarkan teknologi Dynamic Protection Plus yang menghubungkan teknologi PurePlus (Minyak Asas) dengan teknologi Adap-tive Additive.

Rangkaian baharu Rimula itu menggunakan proses gas-ke-cecair yang moden untuk menukar gas asli bagi menghasilkan minyak asas yang bersih dan tulen daripada pencemaran selain memastikan kelikatan yang optimum, perlindungan daripada kelusuhan dan kestabilan.

peraduan yang ditawarkan terbabit, 12 pemenang bertu-ah daripada Promosi Rimula Glonal yang akan memenangi percutian ke Shanghai, China serta turut berpeluang mela-wat ke Pusat Teknologi Shell di Shanghai.

Pengguna minyak pelincir Shell yang ditawar diperlawa bagi merebut peluang dengan menyertai peraduan yang telah bermula sehingga 31 Julai ini.

Mereka yang berminat mengetahui lanjut mengenai peraduan boleh melayari www.shell.com.my/Rimu-laGP

Orang ramai juga boleh mendapat produk terbaharu atau produk lain dengan men-ghubungi pejabat KTS Trad-ing Sdn Bhd cawangan Sibu di talian 084-333153.

Hadir sama ialah Pengurus KTS Trading Sdn Bhd Ca-wangan Sibu Yong Bee Kiek dan Eksekutif Kanan KTS Trading Sdn Bhd Cawangan Sibu Kevin Lau Kor Jie.

  • oleh
  • Advertisement