Anda di sini

Ekspo jualan terbesar barangan elektrik CL Khoon Electronics

Advertisement

 Jong (tengah) bersama kakitangan jualannya menunjukkan tanda bagus di ekspo jualan terbesar barangan elektrik CL Khoon di ParkCity Mall Bintulu. Ekspo jualan terbesar barangan

DATANGLAH BERAMAI-RAMAI: Jong (tengah) bersama kakitangan jualannya menunjukkan tanda
bagus di ekspo jualan terbesar barangan elektrik CL Khoon di ParkCity Mall Bintulu.
Ekspo jualan terbesar barangan

BINTULU: CL Khoon Elec­tronics Sdn Bhd mengadakan ekspo jualan terbesar barangan elektrik bermula hari ini (30 September) hingga 3 Oktober bermula jam 10 pagi hingga 10 malam di ParkCity Mall Bintulu.

Pengurus pemasarannya, Jong Kah Min berkata, pel­bagai peralatan elektrik yang dijual dalam ekspo itu dan untuk ahli kad CL Khoon mereka boleh menikmati harga istimewa untuk beberapa barangan elektrik dengan dis­kaun sehingga 30 peratus.

Antara jenama barangan elektrik yang ditawarkan adalah LG, Samsung, Philip, Panasonic, Faber, Alpha dan lain-lain.

Menurut Jong, beberapa jenama barang yang dijual turut menawarkan hadiah istimewa untuk pelanggan yang membelinya.

“Bagi setiap pembelian produk Panasonic bernilai RM800 dan ke atas dalam satu resit akan diberi per­cuma bekas berkunci E-Z dan payung Panasonic untuk setiap pembelian barangan bernilai RM500 dan ke atas,” katanya.

Antara barangan yang di­pamerkan untuk jualan adalah televisyen Samsung 65 inci, peti sejuk, pendingin hawa, mesin basuh, pemanas air, kipas siling, dapur gas dan lain-lainnya.

Untuk maklumat lanjut mengenai promosi istimewa barangan jualan terbabit hubungi CL Khoon Electron­ics di talian 086-338633.

Advertisement