Anda di sini

‘Loving Charity Night Run’ 22 Nov kumpul dana untuk SCCS

Advertisement

KUALA LUMPUR: ‘Loving Charity Night Run’, akan diadakan pada 22 November 2014, yang akan berlangsung di Bangunan MBKS, Kuching. Pihak penganjur yakin acara ini boleh mengumpul dana bagi pertubuhan amal tempatan dan ia telah berjanji untuk mendermakan kepada Sarawak Children Cancer Society (SCCS).

Selain peserta tempatan, larian ini turut mendapat sambutan memberangsangkan peserta dari Semenanjung Malaysia, Thailand, Filipina, Poland dan Australia. Majoriti pelari terdiri daripada para atlet elit bersama rakan-rakan, keluarga dan rakan sekerja. ‘Loving Charity Night Run’ terdiri daripada dua kategori iaitu 7km Lelaki dan 7km Wanita.Pihak menganjur menggalakkan supaya lebih ramai orang dapat mendaftar untuk menyertai larian amal ini.

Bayaran pendaftaran bagi setiap orang adalah RM35 bagi setiap kategori. Semua peserta akan menerima baju-T Larian Amal dan juga sampel percuma daripada pelbagai penaja (berdasarkan penyerahan borang penyertaan). Semua peserta yang berjaya menamatkan larian 7km akan membawa pulang sijil serta pingat. Manakala bagi 10 pelari terpantas dari setiap kategori akan menerima trofi. Selain itu jamuan ringan turut disediakan untuk pelari oleh pihak penaja, selepas larian amal berakhir.

‘Loving Charity Night Run’ disokong oleh PDRM (Polis Diraja Malaysia) dan ditaja oleh MBKS, City One Megamall, KEK Trading (Kuching) Co. Sdn. Bhd., Red Earth Restaurant, Ganda Hasrat Group (Property, Hotel & Shopping Mall), M Tech Forwarding & Logistis Sdn. Bhd., The Learning Centre, Home Village Kitchen, Hock Peng Realty Sdn. Bhd., Maestro Swiss Trading (Vico), Beverages Marketing (S) Sdn. Bhd (Sundrop), A. Clouet & Co.(KL) Sdn. Bhd (Ayam Brand), Chenson Health Products Sdn. Bhd., Munchworld Marketing Sdn. Bhd., Fullhouse, Miya Dance Studio.

Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut boleh melayari website kami iaitu http://www.facebook.com/thelovingsocietykuching

Peserta adalah diingatkan untuk membawa Resit Rasmi untuk ‘Race Pack’ Koleksi, dari 15 hingga 17 November, jam 10 pagi hingga 5 petang) di The Loving Society Kuching (Peta lokasi ditunjukkan), No. 9-A, Tingkat 1, Jalan Badruddin, 93000, Kuching. Sila hubungi: 013-8189896 (Voon), 016-8881788 (Sim).

 

Advertisement