Anda di sini

Penyokong ‘serbu’ Ngap Sayot

Oleh Mahathir Haroun //

LANCAR: Akhramsyah (empat kiri) dan Alberts (empat kanan) bersama tetamu menyentuh bola gergasi sebagai simbolik pelancaran Promosi Gawai Shell 2014 di Kuching semalam.

Bintang bola sepak Sarawak hadir untuk memeriah pelancaran promosi Gawai Shell

KUCHING: Kehadiran bintang bola sepak Sarawak memeriahkan pelancaran Promosi Gawai Shell 2014 yang merupakan inisiatif Shell Malaysia.

Ia sejajar dengan komitmen syarikat terbabit bertemu pengguna jalan raya dengan ker jasama Lea Sports Centre, KFC dan Panasonic.

Lebih menarik, majlis pelancaran tersebut disempurnakan ketua jurulatih Sarawak, Robert Alberts berlangsung di pusat belibelah Sarawak Plaza, di sini semalam.

Orang ramai yang hadir turut tidak melepaskan peluang bergambar dan mendapatkan autograf para pemain Sarawak.

Menurut Pengurus Sokongan Operasi Runcit Shell, Akhramsyah Sanusi Hari Gawai Dayak tahun ini amat menarik kerana disambut ketika temasya Piala Dunia berlangsung.

“Kita bersama penaja lain akan membawa kemeriahan ini di stesen runcit menerusi Shell Gawai Promotion.

“Bermula 12 Mei hingga 31 Julai, sekiranya pelanggan belum menjadi ahli BonusLink, mereka boleh berbelanja di stesen Shell dan layak menyertai promosi ini,” katanya semalam.

Beliau berkata, pelbagai hadiah menarik ditawarkan sepanjang promosi berlangsung termasuk daripada Lea Sports Centre, KFC dan Panasonic.

Sepanjang promosi itu, pemegang kad BonusLink Shell akan menerima kupon membo l ehkan me r eka menebus RM30 untuk jersi bola sepak Sarawak tulen (RM149.90) atau RM15 jersi penyokong Sarawak (RM69.90) di mana-mana outlet Lea Sports Centre.

KFC juga menawarkan kupon diskaun ekslusif untuk Burger Zinger apabila berbelanja di stesen Shell di seluruh negeri ini dengan penjimatan sehingga RM11.40.

Pelbagai aktiviti dan permainan selain diskaun istemwa untuk Shell Lubricants juga ditawarkan dengan peserta bakal membawa pulang hadiah menarik.